Υλικά
Για τη βάση
- 120 γρ μπισκότο τύπου digestive
- 50 γρ βούτυρο λιωμένο
Για τη κρέμα
- 250 γρ τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 150 γρ κρέμα γάλακτος κρύα
- 50 γρ ζάχαρη άχνη
- 1 βανίλια
- 1 κ.γ χυμό λεμόνι
- 1 Μαρμελάδα charismama Βερίκοκο ροδάκινο

Εκτέλεση:
Ξεκινάμε φτιάχνοντας τη βάση του γλυκού μας.
Σε έναν πολυκόφτη θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα αναμιγνύουμε σε ένα μπολ μαζί με το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά ώσπου το μείγμα μας να έχει τη μορφή και την υφή βρεγμένης άμμου. Απλώνουμε το μίγμα σε ένα τσέρκι με αποσπώμενη βάση διαμέτρου 22cm,πιέζουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο όσο ετοιμάζουμε την κρέμα.
Για την κρέμα χτυπάμε στον κάδο του mixer το τυρί κρέμα για λίγο ώστε να αφρατέψει, προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη, τον χυμό λεμονιού και την βανίλια.
Χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε για περίπου 2 λεπτά ώστε να σφίξει και να γίνει παχύρευστη κρέμα.
Βγάζουμε από το ψυγείο την κρύα πλέον βάση του τσίζκεικ και αδειάζουμε την κρέμα τυριού πάνω σε αυτή. Ισιώνουμε την επιφάνεια με ένα κουτάλι και βάζουμε ξανά στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί το γλυκό για 2-3 ώρες.
Πριν σερβίρουμε απλώνουμε την Μαρμελάδα Βερίκοκο- Ροδάκινο από τη charismama.
